Inmiddels heb ik al meer dan 25 jaar ervaring in de juridische dienstverlening, waarvan 20 in de sociale advocatuur. Sinds 2003 ben ik advocaat. Ik heb me gespecialiseerd in arbeidsrecht, huurrecht (woonruimte) en het sociale zekerheidsrecht (o.a. bijstand, studiefinanciering, arbeidsongeschiktheid).

 

Ik ben geboren en getogen in de Helmondse binnenstad. Daar heb ik geleerd hoe belangrijk het is om iets te kunnen betekenen voor mensen met juridische problemen, in het bijzonder degenen met een smalle beurs.

 

Na mijn studie Nederlands recht aan de Universiteit in Tilburg ben ik in het jaar 2000 bij het toenmalige Bureau voor Rechtshulp gaan werken.


Na wat omzwervingen bij de Bureaus in Limburg ben ik uiteindelijk in mijn geboortestad Helmond geland. Sinds 2007 werk ik daar als zelfstandig advocaat.


Tot 1 november 2023 was ik één van de advocaten van Advocatencollectief Trias. En nu heb ik mijn eigen kantoor Sander van den Reek Advocatuur.


Ik probeer een probleem altijd praktisch op te lossen met de beste uitkomst voor u als cliënt. Het liefst zonder tussenkomst van de rechter. Procederen is immers riskeren. Als dat nodig is, zal ik een gerechtelijke procedure uiteraard niet schuwen.